Privatøkonomi for kvinder

Jeg lærer dig hvad der er vigtigt for at skabe
økonomisk ro i maven

 • Du få økonomisk overblik der sikrer mere overskud til dine børn
 • Du får viden der giver dig sikkerhed for fremtiden   
 • Du får direkte sparring fra mig, der sikrer dig tryghed i hele forløbet 
kvinder økonomi
lene-okholm-grafisk-divider

At have overblik over privatøkonomien skaber tryghed

 

 Jeg hjælper mange kvinder med at skabe overblik over hvad der er vigtigt for at skabe den bedste “økonomivej”

Og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig.! 

Hvis du kan genkende bare en af nedenstående udsagn, så vil du helt sikkert få rigtig meget ud af mit kursus

 • Du synes at det er lidt svært at gennemskue hvad det egentlig er der er vigtigt at vide for at træffe de bedste økonomiske beslutninger indenfor din privatøkonomi 
 • Du vil kunne planlægge din økonomi ud fra dine drømme
 • Du synes at alt det her med økonomi er lidt kedeligt eller uoverskueligt
 • Du vil gerne have at økonomi bliver en leg i stedet for en sur pligt man skal forholde sig til
 • Du ønsker at bekymringer omkring økonomi ikke skal fylde i fremtiden
 • Du vil gerne have en følelse af at du har de bedste løsninger nu.
 • Du ønsker at sikre dig og dine kære så meget det giver mening og du ved hvordan fremtiden ser ud når du ikke skal arbejde mere eller der opstår sygdom eller andet uforudset.
lene-okholm-grafisk-divider

Læs hvad andre siger ♥

Jeg har fået en super professionel hjælp fra Lene, som har hjulpet med at give mig det økonomiske overblik, som jeg havde brug for. Lene har fra første kontakt udvist tillid og med hendes faglige overblik og indsigt, er jeg blevet vejledt til selv at kunne tage de relevante beslutninger ifht pension, forsikringer og generel økonomi. Jeg vil ikke tøve med at benytte Lenes ekspertise en anden gang.
Anne Dorthe
Tjener
Ville ønske jeg havde gjort det 10 år før.!
Det var så grænseoverskridende for mig, at skulle bede om hjælp til at kunne vælge det rigtige omkring min økonomi, men jeg skulle have gjort det for mange år siden - Jeg har fået så meget ud af det og i dag fylder bekymringer om økonomi ikke min hverdag.
Lene er så fantastisk til at forklare tingene så man forstår det og hendes fantastiske væsen og faglighed, gør at man er tryg.!

Signe Lauritzen
Sygeplejeske
Jeg har brugt Lene som sparringspartner til at give mig hel basal viden om min privatøkonomi efter en skilsmisse. Jeg har nu et overblik der gør at jeg kan vælge det bedste boliglån, de forsikringer der dækker mig og mine børn bedst og jeg ved hvordan jeg sikrer vores fremtid og ikke mindst min pensionsalder. Jeg føler ganske enkelt at jeg har styr på min økonomi nu.
Ines
Projektleder
lene-okholm-grafisk-divider

Det her får du

lene-okholm-grafisk-divider

Modulerne i kurset♥

Jeg ved godt at budget ikke lyder fantastisk spændende, men det er det bedste værktøj til at få overblik over din økonomi og det er kun første gang det tager tid.!

 

Jeg viser dig hvordan du bruger den budgetskabelon jeg har lavet optimalt samtidig med at vi gennemgår hvor og hvordan man finder alle korrekte oplysninger til et budget. 

Jeg giver tips til hvordan nemmest fremadrettet styrer dit budget, så du får lyst til at følge med.

Mange bekymringer i livet skyldes manglende viden og overblik – sådan er det også med økonomi.

Jeg har lavet en masse tips der kan spare dig penge og ikke mindst tid i hverdagen. 

Du får skabeloner til nemt at notere det der virker for dig og din børn. 

Jeg har også lavet en ordbog, hvor jeg har beskrevet alle de vigtigste ord der bruges indenfor økonomi 

 

Her gennemgår jeg alt det der er vigtigt at vide om de forskellige lån der findes i Danmark, herunder også  hvordan man tjekker hvad det er man reelt betaler for de forskellige slags lån.

Jeg kommer ind på hvordan man finansierer en bolig optimalt samt hvad man skal vide og være opmærksom på når man skal vælge boligfinansiering eller omlægning af lån.

Jeg viser og lærer dig hvordan du kan beregne de forskellige lån samt underviser dig i regler og lovgivning der er relevant at vide.

Hvordan dækker man sig selv og sin familie bedst – Det spørgsmål får jeg tit og jeg lover dig at du ved hvad der er bedst efter dette kursus. 

Jeg gennemgår både det man kalder skadesforsikringer (Indbo, ulykke, bil, hund mm.), herunder hvad skal man være opmærksom på, hvordan får man de bedste tilbud, hvornår er man godt nok dækket mm.

Men også forsikringer der kommer i spil hvis du eller din familie rammes af sygdom, ulykke, arbejdsløshed eller død – Hvordan står man så? 

Opsparing og investering er jo om noget oppe i tiden lige nu – Hvordan får man mest ud af sine penge og hvor laver man den bedste opsparing. 

Svarene er mange, men jeg giver dig fordele og ulemper ved de forskellige muligheder og giver dig eksempler på hvor meget forskellige modeller kan blive til. 

Du kommer til at kende regler og lovgivning samt hvad der er vigtigt at vide for at træffe den rigtige opsparingsvej for dig 

 

Pension er et komplekst område, og det kan være svært at gennemskue alle reglerne for, hvordan man må og kan spare op samt hvilken opsparing der giver mest mening.

Jeg gennemgår også regler og eksempler på hvordan og hvornår det er optimalt at få sine opsparinger udbetalt igen, herunder modregningsregler og tillæg.

Jeg viser jer hvor og hvordan i nemt kan følge med i jeres pension samt beregne hvor meget I har i indtægt når I går på pension

lene-okholm-grafisk-divider


Sådan foregår det

 • Kurset varer i 6 uger og starter d. 21 marts 2022
 • Der er 6 online moduler med videoundervisning, skabeloner og opgaveark
 • Der frigives et modul hver mandag og torsdag.  
 • Vi har online Q&A møder hver uge, hvor jeg står til rådighed for at svare direkte på dine spørgsmål.
 • Vi får en lukket facebook gruppe, hvor jeg vil være tilgængelig i alle 6 uger og I kan spare med hinanden.
 • Jeg kører en intropris på kurset lige nu, hvor du har mulighed for at spare 60 %. Din pris er derfor kun 2.998 Kr. Næste hold koster 7.495 Kr. 
 • Mulighed for betaling i 3 rater
lene-okholm-grafisk-divider
Lene Okholm

Hvem er jeg.?

Jeg er uvildig økonomisk rådgiver og underviser. I 2012, Efter 10 år i en af Danmarks største banker valgte jeg at starte som selvstændig for at kunne rådgive mine kunder uden at være “sælger”

Jeg brænder for at få lov lov til at hjælpe dig til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.     

Min faglige baggrund for at hjælpe dig er uddannelse som Finansøkonom, Privatrådgiver, ejendomsmægler samt HD i finansiel rådgivning.  

Jeg elsker at arbejde med mennesker og efter at jeg tog en coach uddannelse i 2016, har det virkelig også løftet mine muligheder for at hjælpe en masse kvinder med sparring. 

Scroll til toppen