Privatøkonomi for kvinder

Jeg lærer dig det, der er vigtigt for at skabe
økonomisk ro i maven

 • Du får økonomisk overblik der sikrer dig mere overskud til alt det der giver dig værdi i livet.
 • Du får viden og redskaber, så du kan skabe den økonomi du ønsker 
 • Du får adgang til direkte sparring hos mig 
kvinder økonomi
lene-okholm-grafisk-divider

At have overblik over privatøkonomien skaber tryghed

 

 Jeg har hjulpet over 1400 kvinder med at skabe overblik over hvad der er vigtigt for at de kan skabe den be

Og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig.! 

Hvis du kan genkende en af nedenstående udsagn, så vil det her kursus give dig så meget!

 • Du synes at det er lidt svært at gennemskue hvad det egentlig er der er vigtigt at vide for at træffe de bedste økonomiske beslutninger indenfor din privatøkonomi
 • Du ønsker at bekymringer om økonomi ikke skal fylde i fremtiden
 • Du synes at alt det her med økonomi er lidt kedeligt eller uoverskueligt
 • Du ønsker at sikre dig og dine kære, så du ved 100% hvordan fremtiden ser ud når du ikke skal arbejde mere eller der opstår sygdom eller andet uforudset.
 • Du vil gerne have at økonomi bliver en leg i stedet for en sur pligt man skal forholde sig til
 • Du vil gerne have en følelse af at du har de bedste løsninger nu.
 • Du vil gerne fjerne følelsen af ikke at vide hvor dine penge forsvinder hen
 • Du vil gerne kunne planlægge din økonomi ud fra dine drømme
lene-okholm-grafisk-divider

Læs hvad andre siger ♥

Jeg har fået en super professionel hjælp fra Lene, som har hjulpet med at give mig det økonomiske overblik, som jeg havde brug for.
Lene har fra første kontakt udvist tillid og med hendes faglige overblik og indsigt, er jeg blevet vejledt til selv at kunne tage de relevante beslutninger ifht pension, forsikringer og generel økonomi.

Jeg vil ikke tøve med at benytte Lenes ekspertise en anden gang.
Anne Dorthe
Tjener
Ville ønske jeg havde gjort det 10 år før.!

Det var så grænseoverskridende for mig, at skulle bede om hjælp til at kunne vælge det rigtige omkring min økonomi, men jeg skulle have gjort det for mange år siden
Jeg har fået så meget ud af det og i dag fylder bekymringer om økonomi ikke min hverdag.
Lene er så fantastisk til at forklare tingene så man forstår det og hendes fantastiske væsen og faglighed, gør at man er tryg.!

Signe Lauritzen
Sygeplejeske
Jeg har brugt Lene som sparringspartner til at give mig hel basal viden om min privatøkonomi efter en skilsmisse.

Jeg har nu et overblik der gør at jeg kan vælge det bedste boliglån, de forsikringer der dækker mig og mine børn bedst og jeg ved hvordan jeg sikrer vores fremtid og ikke mindst min pensionsalder.

Jeg føler ganske enkelt at jeg har styr på min økonomi nu.
Ines
Projektleder
lene-okholm-grafisk-divider

Det her får du

Skabelon og undervisning til hvordan du styrer din daglige økonomi bedst muligt, så du kan bruge din tid på alt det der giver dig værdi.

Du får værktøjer der sparer dig for tid og penge i hverdagen, så din dyrebare tid kan bruges på børn, venner og familie.

Lån og finansiering – Jeg lærer dig det der er vigtigt for at du kan vælge rigtigt og ikke skal bekymre dig om hvordan du altid har den bedste finansiering

Du får styr på hvordan du dækker dig og din familie bedst ved sygdom, ulykke, arbejdsløshed, dødsfald mm. Det sikrer at uanset hvad der sker i fremtiden, er det ikke økonomi du skal bekymre dig om.

Opsparing og investering – Jeg underviser dig i mulighederne og ikke mindst hvad du skal være opmærksom på, så du kan forvalte dine penge ud fra dine drømme

Hvordan sparer du bedst op til pension – Jeg giver dig viden og overblik, der gør at du glæder dig til din 3 alder

lene-okholm-grafisk-divider

Modulerne i kurset♥

Jeg ved godt at budget ikke lyder fantastisk spændende, men det er det bedste værktøj til at få overblik over din økonomi og det er kun første gang det tager tid.!

 

Jeg viser dig step by step hvordan du bruger den budgetskabelon jeg har lavet optimalt, samtidig med at vi gennemgår hvor og hvordan man finder alle korrekte oplysninger til et budget. 

Jeg deler mine egne budgetvaner og giver tips til hvordan du nemmest fremadrettet styrer dit budget, så du får lyst til at følge med helt automatisk. 

Vores vaner og tanker om økonomi afgør om vi får lavet de optimale løsninger i hverdagen. 

Jeg har i dette modul derfor lavet redskaber til dig, så du har mulighed for at implementere gode pengevaner der kan spare dig for mange penge. 

Du får skabeloner og Apps der hjælper dig til at du nemt skaber overblik og kan styre dit forbrug. 

Jeg har også lavet en ordbog, hvor jeg har beskrevet alle de vigtigste ord der bruges indenfor økonomi 

 

Her gennemgår jeg alt det der er vigtigt at vide om de forskellige lån der findes i Danmark, herunder også  hvordan man tjekker hvad det er man reelt betaler for de forskellige slags lån.

Jeg kommer også ind på hvordan man finansierer en bolig samt hvad man skal vide og være opmærksom på når man skal vælge boligfinansiering og omlægning af lån.

Jeg viser og lærer dig hvordan du kan beregne de forskellige slags lån samt underviser dig i regler og lovgivning der er relevant at vide.

Hvordan dækker man sig selv og sin familie bedst – Det spørgsmål får jeg tit og jeg lover dig at du ved hvad der er bedst efter dette kursus. 

Jeg gennemgår både det man kalder skadesforsikringer (Indbo, ulykke, bil, hund mm.), herunder hvad skal man være opmærksom på, hvordan får man de bedste tilbud, hvornår er man godt nok dækket mm.

Men også forsikringer der kommer i spil hvis du eller din familie rammes af sygdom, ulykke, arbejdsløshed eller død – Hvordan står man så? 

Opsparing og investering er jo om noget oppe i tiden lige nu – Hvordan får man mest ud af sine penge og hvor laver man den bedste opsparing. 

Svarene er mange, men jeg giver dig fordele og ulemper ved de forskellige muligheder og giver dig eksempler på hvor meget forskellige modeller kan blive til. 

Du kommer til at kende regler og lovgivning samt hvad der er vigtigt at vide for at træffe den rigtige opsparingsvej for dig 

 

Pension er et komplekst område, og det kan være svært at gennemskue alle reglerne for, hvordan man må og kan spare op samt hvilken opsparing der giver mest mening.

Jeg gennemgår også regler og eksempler på hvordan og hvornår det er optimalt at få sine opsparinger udbetalt igen, herunder modregningsregler og tillæg.

Jeg viser jer hvor og hvordan du nemt kan følge med i din pension samt beregne hvor meget du har i indtægt når du går på pension

lene-okholm-grafisk-divider


Sådan foregår det

 • Du får adgang til kurset med det samme du har købt det 
 • Der er 6 online moduler med videoundervisning, skabeloner og opgaveark 
 • Du får adgang til min nye lukkede facebook gruppe, hvor jeg vil være tilgængelig til at svare på spørgsmål og kan spare med de andre, hvis du har lyst til det. 
 • Jeg kører en intropris på kurset lige nu, hvor du har mulighed for at spare 50 %. Din pris er derfor kun 2.998 Kr. Normalprisen er 5.998 Kr. 
 • Der er også mulighed for at du kan betale i 3 rater
lene-okholm-grafisk-divider
Lene Okholm

Hvem er jeg?

Jeg er uvildig økonomisk rådgiver og underviser. 

I 2012, Efter 10 år i en af Danmarks største banker valgte jeg at starte som selvstændig for at kunne rådgive mine kunder uden at være “sælger”

 

Jeg brænder for at få lov til at hjælpe andre til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger og vælge de gode pengevaner, der kan hjælpe de økonomiske drømme på vej.

 

Min faglige baggrund for at hjælpe dig er uddannelse som Finansøkonom, Privatrådgiver, ejendomsmægler samt HD i finansiel rådgivning.

 

Jeg har de sidste 5 år derudover uddannet mig til Coach og pengementor for at have muligheden for at kombinere min faglige viden med pengemindset. 

 

Scroll to Top