Mit regnskabskursus er for dig der:

 

  • Allerede har en virksomhed eller har planer om at starte en enkeltmandsvirksomhed/ mindre virksomhed
  • Er bogholder i en enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed
  • Ønsker at skabe maksimal tid og overskud til det du elsker at lave
  • Vil gøre Skat, moms og regnskab til en opgave, du har fuldstændig overblik over
  • Er villig til at gøre en indsats for at lære
  • Ikke ønsker at smide unødvendige penge ud til en bogholder/revisor for arbejde du nemt og hurtigt selv kan
lene-okholm-grafisk-divider

Det lærer du på regnskabskurset

Opstart af virksomhed

Jeg underviser dig i, hvilke budgetter der er vigtige at lave i forbindelse med opstart samt drift af din virksomhed. Herunder får du også beregnings modeller, der viser hvad der skal til for at du opnår dine ønsker til løn.

På regnskabskurset giver jeg dig også tips og trick til, hvordan du nemmest sætter din økonomi op rent praktisk. Herunder eksempelvis hvordan du kan adskille privat og firma.

Hjælp til hvordan du hele tiden har overblik over, hvor meget du skal sætte af til Skat og moms. Det gør, at du ved, hvor meget du reelt har i overskud løbende.

Bliv klog på Moms

Moms er et vigtigt område at have styr på, når man er selvstændig. Derfor har jeg selvfølgelig alt med omkring, hvilke regler der er for moms, når man er selvstændig.

Jeg hjælper dig med at blive oprettet på Skat.dk, hvis du ikke er det. Jeg lærer dig hvordan du nemt kan indberette samt betale din moms til tiden.

Du lærer, hvordan salgs- og købsmoms beregnes, samt hvilke frister, der er for indberetning.

Jeg underviser dig i fradrags reglerne for selvstændige. Hvad kan du få momsfradrag for, og hvor meget må man trække fra på de forskellige ting.

Lær at skabe overblik

På regnskabskurset underviser jeg i lovgivning omkring regnskab samt indberetning til Skat.

Du skal føre regnskab løbende, så du kan dokumentere dine indtægter samt udgifter i din virksomhed. Den nemmeste måde man gør det på er, at bruge et regnskabsprogram.  Jeg lærer dig, hvordan du bruger det.

Jeg gennemgår hvordan et regnskab er bygget op, så du nemt kan gennemskue de vigtige nøgletal.

Jeg lærer dig, hvordan du bogfører dine bilag.

lene-okholm-grafisk-divider

ALT DET PRAKTISKE

lene-okholm-grafisk-divider

JEG HOLDER DIG I HÅNDEN, TIL DU FØLER DIG TRYG VED AT GØRE TINGENE SELV

Da jeg havde arbejdet i 10 år med økonomi og haft job i en af landets største banker, sagde jeg mit job op for at være selvstændig.

Jeg mente absolut, at jeg måtte være kompetent til at kunne styre alt omkring økonomien i min nystartede virksomhed. Jeg blev dog klogere!

Der er rigtig mange ting at sætte sig ind i for at styre økonomien i en virksomhed. Hvis man ikke får den nødvendige oplæring og kommer godt fra start, bliver det uoverskueligt og tager fokus fra det, du skal tjene dine penge på: Nemlig at sælge din vare.

Min viden, sammenholdt med en masse undersøgelser iblandt selvstændige i Danmark, har gjort mig bevidst om, hvor stort et behov der er for hjælp til selvstændige og iværksættere på dette område.

På regnskabskurset får du det nødvendige overblik over, hvad der skal laves og hvordan. Jeg holder dig i hånden og slipper dig ikke, før du føler dig tryg ved at gøre tingene selv.

Derfor har jeg valgt at lave skabeloner til dig på dette kursus. Her specificerer jeg, hvordan du laver de forskellige ting punkt for punkt. Du får skabelonerne til evigt eje. Du kan derfor bruge dem, indtil tingene sidder på rygraden.

Det vigtige er, at det ikke er svært, når du bare ved, præcis hvad og hvordan du skal gøre. Det kræver, at du har muligheden for at få repeteret tingene, når du har behov for det.

Ved at tage regnskabskurset slipper du for frustrationer over, hvordan du gør tingene samt en masse timer på Google.

Scroll to Top