Sådan kan jeg hjælpe dig som din revisor/bogholder

Er du i gang med at starte en enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed op? Mangler du revisor- eller bogholderhjælp i opstartsfasen? Eller har du allerede en etableret virksomhed, der har løbende brug for hjælp til moms, skat, regnskab mv., så kan jeg hjælpe dig.

Revisor/bogholder til opstart af virksomhed

Når man er iværksætter og ønsker at starte en enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed, er det meget vigtigt at man har styr på økonomien. Her kan Sund Økonomi hjælpe dig som revisor/bogholder.

Først og fremmest drejer det sig om en række budgetter, som er vigtige at få lavet.

  • Etableringsbudget
  • Driftsbudget
  • Likviditetsbudget

Dette grundarbejde er vigtigt at lave for at få overblik over, hvad det koster at starte op, hvad det koster at holde virksomheden kørende. Desuden skaber det overblik over, hvor meget indtjening der skal til for at skabe overskud.

Med disse budgetter skaber du grobund for at få det nødvendige overblik samt indsigt i, hvad der skal til økonomisk for at skabe succes.

Alle tre budgetter kan findes her på startvækst.dk

Revisor- og bogholderhjælp er mange ting

Udover at hjælpe med opstartsfasen og budgetlægning, rådgiver jeg som revisor/bogholder også om de mange regler, der er forbundet med at drive virksomhed. Det drejer sig bl.a. om, hvordan man hæfter, hvis man bliver nødt til at lukke virksomheden med tab, hvilken beskatningsform der kan vælges imellem, momsregler mv.

Økonomien i virksomheden er vigtig

Rigtig mange selvstændige er gode sælgere og har styr på at skaffe omsætning i virksomheden. Det er rigtig godt, men den økonomiske side af at drive virksomhed er mindst lige så vigtig. Her ser man desværre ofte, at mange selvstændige har udfordringer.

Det kan være mange forskellige tilfælde, hvor der er behov for revisor/bogholder hjælp. Det kan f.eks. dreje sig om, hvornår og hvordan der indberettes moms. Det kan dreje sig om at få lavet de nødvendige regnskaber, eller have styr på, hvad der skal indberettes til Skat. Andre kæmper med at få lavet fakturaer jævnligt og har derfor ikke overblik over, hvor mange penge de har til gode hos kunder.

Hold styr på økonomien i virksomheden

Hvis man ikke sørger for at få den nødvendige revisor/bogholder hjælp, kan det ende rigtig galt. I værste tilfælde kan man blive tvunget til at lukke virksomheden ned, samt efterfølgende sidde med en meget stor gæld, der er svær at komme af med. Læs her mere om gældsrådgivning hos Sund Økonomi.

Forhold dig til særeje

Når man driver virksomhed, er det også vigtigt at forholde sig til f.eks. at sikre sig selv. Det gælder bl.a., hvis man er gift og senere ender i skilsmisse. Hvis man ikke har lavet virksomheden til særeje, skal man dele virksomhedens værdi med sin ægtefælle ved en skilsmisse. Læs mere her om skilsmisse økonomi.

Sådan kan jeg hjælpe som Revisor/bogholder for dig

Sund Økonomi tilbyder rådgivning til mindre virksomheder og hjælp med at få styr på regnskabet. Det indbefatter bl.a. at:

  • få indberettet moms korrekt til tiden
  • opgive oplysninger til Skat
  • få lavet løbende bogføring samt regnskabet

Med bogholder og revisorhjælp sørger du for hele tiden at have overblik over økonomien. Dermed kan du også hele tiden indrette dig efter den økonomiske situation, din virksomhed er i.

 

Scroll to Top